افزون بر محصولات کشاورزی و باغی همچون: انگور و فرآوردهای آن (شیره، سرکه، آب غوره، کشمش، دوشاب و...) گردو، پسته، بادام، توت، زردآلو، سیب و... میتوان از قالیبافی، گلیم، گیوه دوزی، منجوق دوزی، ظروف مسی، سبد بافی و.. بهعنوان صنایع دستی تاکستان یاد کرد که بیشتر حاصل دست زنان هنرمند و پرتلاش منطقه است.
در این مختصر به بعضی از صنایع دستی متداول در قزوین اشاره میرود: خوشنویسی و نگارگری، سوزن دوزی، گلابتون دوزی، ابریشم دوزی، بن بافی، ملیله دوزی، موج بافی، حکاکی و قلمزنی، فرش، گلیم، جاجیم، چادرشب، سفالگری، تذهیب، معرق، منبت، چلنگری، شیرینی های سنتی و....
موزه شهر قزوین: در خیابان هلال احمرو داخل محدودهی دولتخانه صفوی قرار دارد و اشیای سفالی و فلزی پیش از تاریخ باستان شناسی دشت قزوین و ایران و آثار ارزشمندی از دوره های مختلف اسلامی تا قاجاری در آن نگهداری و ارائه می شود. موزه خوشنویسی: در بنای چهلستون واقع است و قطعات منحصر به فردی از خوشنویسان برجسته و نامدار ایران به ویژه خطاطان نام آور قزوینی همچون: میرعماد، مالک دیلمی، عبدالرشید، ملک محمد، درویش عبدالمجید، زین العابدین معجزنگار، عماد الکتاب و... در کنار کتابهای خطی نفیس و لوازم خوشنویسی ارائه می شود.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد . طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)